donderdag 20 januari 2011

C(o^o)kingChris - en toen...



Waarom een blog? Gewoon omdat ik benieuwd ben wat dat kan in combinatie met Facebook, Twitter en Flipbook - en hoe dat zich dat gaat presenteren in de mediamix van de komende jaren. Dus, wat doe je... Experimenteren! Met iets, maar met wat? Een lekker neutraal onderwerp waarin je wat met taal, fotografie en video aan kan én wat niet veel tijd kost ..... Oké, koken! Gewoon 's avonds een keertje koken, receptje noteren, fotootjes of videootje maken en uploaden die handel....


Volgend probleem: een naam voor m'n blog. KeukenChris? ChrisKookt? Lekkere Hollandse alliteratie - maar alleen in klank maar niet in beeld. Dit wordt gelezen en niet vóórgelezen. Dus met céétjes. Effe denken - Cooking - Cookin'Chris - niet slecht... Mag niet van de blogautoriteiten, zo'n zwevend kommaatje is niet toegestaan.
CookingChris is al bezet door zo'n browniesmilf uit Arizona - iets met haakjes - of nee een ^-teken tussen de twee o's: dan krijg je  een brilletje o^o - tof idee: mag ook niet van die googlejongens. Nou, dan maar een slagje inventiever: de 'o' lijkt op de '0'. C00king dus..... wat gaan we dan hebben? Vind Google dit een acceptabele naam? Ja - mooi - die internetnaam is van mij!

Ik lees de naam nog eens, en welk een toevalligheid.... ik ben ook nog koning - geen keukenprins maar een heuse keukenkoning ook... Tja, zou Mulisch zeggen, da's natuurlijk geen toeval..... .


Dit was de introductie: de volgende keer leer ik jullie allemaal Pizza koken - simpel, maar alleen lekker met de juiste ingrediënten.... - okdoki, dan gaan we nu koppelen met het feestboek!

Laatst bijgewerkt op 23 februari 2015

1 opmerking:

  1. Heul m00i, laat maar zien die keukenlarij, wij bakken de pizza echter meestal dus ben benieuwd hoe jouw kooksel wordt! doei, laiverd! Marjan

    BeantwoordenVerwijderen